secuur en innovatief

lastechniek

Lassen is een kunst met vele disciplines en specialiteiten. Ik sta klaar om je te helpen met wat voor klus dan ook. Met een groot netwerk aan gecertificeerde lassers is opschaling voor grote ingrepen geen enkel probleem. Heb je een kleinere klus die geklaard moet worden? Ik kom graag bij je langs op locatie. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom bij mij in de werkplaats! 

Gespecialiseerd in o.a.:
Leidingwerk
Koelsystemen
Chemie
 Constructie
Machinebouw

Kwalificaties & service:
Tig / Mig / Mag
Bmbe / autogeen
Volgens laatste innovaties
Nauwkeurig en veilig
24/7 reparatieservice

(spoed)reparaties & installaties

Industriële montage

Jouw productie mag natuurlijk nooit zomaar stilliggen. Daarom staat er dag en nacht een team klaar om mogelijke storingen en defecten te verhelpen. Met een groot netwerk aan gecertificeerde lassers en monteurs is opschaling voor grote ingrepen geen enkel probleem. Vanuit mijn werkplaats bereid ik iedere klus zorgvuldig voor zodat ik nooit voor verassingen kom te staan. 

Gespecialiseerd in o.a.:
✓ 
Demontage
✓ Zuivelsystemen
✓ Chemische installaties
Ventilatiesystemen
✓ Machinebouw

Kwalificaties & service:
 Hijskraan & heftruck bevoegd
✓ NEN ISO 9001
✓ 24/7 storing- en reparatieservice

Unieke creaties voor jouw droomhuis

Interieurdesign

Naast mijn industriële werkzaamheden houd ik mij ook bezig als ontwerper en maker van interieurstukken. Het is een fantastische ontmoeting tussen metaaltechniek en een creatievere wereld: die van interieurdesign. Maak je droomhuis compleet met speciaal ontworpen hek- en trapwerken, tafels en deuren. Of wat je dan ook maar graag zou willen laten maken. Ik laat me graag door je uitdagen!

Gespecialiseerd in o.a.:
Deuren
✓ Trapwerken
Hekwerken
Tafels

Service:
 Precies naar jouw visie
 Uniek design
 Eigentijds en stijlvol
 Hoogwaardige kwaliteit 

Over Niklas

In de 10 jaar dat ik dit werk doe heb ik telkens nieuwe uitdagingen mogen tegenkomen. Door de jaren heen heb ik bijna alle specialisaties en vaardigheden in de metaaltechniek mogen leren en toepassen. Gelukkig raak je nooit uitgeleerd want dat houdt je werk gevarieerd en interessant. Dus schroom niet mij te contacteren met een nieuwe uitdaging!

neem contact op

Zet mij aan het werk